Stal ‘s-Gravenweg is gelegen op een rustige maar tevens centrale locatie. Vogelenzang ligt tegen Haarlem en tussen Aerdenhout en Hillegom, tegen de bollenstreek en aan de westkant van de Haarlemmermeer. Met de auto (N206) maar ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. De stal is gesitueerd tussen de NS-stations Heemstede/Aerdenhout en Hillegom en aan de overkant (ca. 300m) is een bushalte.

Uniek is de rustige en groene omgeving. Wij grenzen aan de Amsterdamse Waterleidingduinen, een prachtig natuurgebied, gelegen tussen ’t Panneland en De Oase, twee van de vier hoofdingangen. Zonder een weg te moeten oversteken kunt u via ons ruiterpad de duinen in rijden. De Amsterdamse Waterleidingduinen is een wijds duingebied welke zich kenmerkt door een rijke flora en fauna, dus u kunt heerlijke lange buitenritten maken en in rustig tempo rijdt u binnen een uur op het strand.

Om in de duinen te mogen rijden heeft u een ruiterkaart nodig en deze is verkrijgbaar via beheerder Waternet (bezoekerscentrum bij De Oase) door het overleggen van een geldig ruiterbewijs.