Ongeveer twintig jaar geleden heeft familie Van der Peet de boerderij Gravenweg overgenomen en zijn zij gestart met een paardenpension. In al die jaren is de stal uitgegroeid tot een professionele pensionstal waar de zorg voor paarden hoog in het vaandel staat.

Wij vinden het van belang dat zowel ruiter als paard naar tevredenheid gebruik maken van onze accommodatie en faciliteiten. Daarom hebben wij bewust gekozen voor het aanbieden van volpension stalling, groepshuisvesting en groepsweidegang.

Om continue kwaliteit te kunnen bieden is het onderhoud van de accommodatie groot. De banen en kralen worden regelmatig gesleept en geëgaliseerd. Het zand in de paddocks, de rijbanen en longeerkralen wordt voor de start van ieder zomer- en winterseizoen ververst en losgetrokken. Zelfs met sneeuw en vorst kunt u bij ons zonder problemen in de rijbanen en longeerkralen rijden. Ook het onderhoud van ons grasland is groot. De grasmat wordt regelmatig vernieuwd waardoor de ontwatering van de weiden goed blijft en het weiland wordt ingezaaid met graszaadmengsels welke geschikt zijn voor paarden.

U bent vrij om diensten zoals hoefsmid, dierenarts en lesinstructeurs in te schakelen. Zo regelt u de lessen zelf, wij staan hier in principe buiten. Daarnaast bent u vrij om elke vorm van paardensport te beoefenen. Dressuur, springen, Natural Horsemanship, het is bij ons allemaal mogelijk.

 

Voor meer informatie over de geplaatste foto’s en film, zie Links.